Profiladatok

Kapcsolattartó

Sütő Attila

Telefon

+36-70-708-8022

E-mail

Sportpályák

IdealMed Fitnesz Klub aerobikIdealMed Fitnesz Klub fitness

IdealMed Fitnesz Klub sportpálya

Sportolói Kedvezménykártyára nyújtott kedvezményünk

Fogszabályozás árából 20 % kedvezmény Minden nem orvosi szolgáltatás árából 10 % kedvezmény (kivételt képez a szolárium – erre nem vonatkozik) Szauna árából 20% kedvezmény, mely nem terjed ki a szauna szeánszra Fitnesz terem használata hétfőtől- péntekig 10 és 15 óra között, valamint vasárnap 8 és 22 óra között 20% kedvezménnyel Csoportos órák árából hétfőtől- péntekig 10 és 15 óra között, valamint vasárnap 8 és 22 óra között 15 % kedvezmény

Bemutatkozás

A rohanó életvitelünkben különösen nagy hangsúlyt kell fektetnünk a megelőzésre, az egészségmegőrzésre. Ehhez használható programokat kínálunk, és gondoskodva kísérjük végig a változás útján. 

Kitűnő trénerekkel, szakértő orvosokkal és segítőkész, diszkrét személyzettel motiváljuk, és segítjük, hogy elérje vágyait.
Közel 400 m2-en kialakítunk egy fitnesz és kardio részleget, ahol a kardio gépek iPod kompatibilisek, érintőképernyővel, Tv-vel vannak felszerelve. Az erőnlét és az izomtömeg növeléséhez a legtökéletesebb ergonómiájú erőfejlesztő gépeket és a legmodernebb kézi súlyzókat szereztük be. 

Termünkben diplomás személyi edzők állnak vendégeink rendelkezésére, akik a fittségi állapot alapján készítenek egyéni edzéstervet. Amennyiben Ön egyedüllétre vágyik, de mégis jó lenne egy komplett edzésterv, úgy lehetőséget biztosítunk virtuális trénerre, mely nem más, mint az „IdealMed edzőkulcs”. Valamennyi gépünkbe behelyezve pontosan jelzi Önnek az elvégzendő feladatokat, hatékonnyá téve az edzésre fordított időt.

Működési hely

Debrecen

Utca, házszám

Simonyi út 23

Elérhetőség

4028 Debrecen, Simonyi út 23

Videók

Sportolói Kedvezménykártya elfogadóhely vagyunk! Katt ide az időpontjainkhoz!

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook