Gyakori kérdések a Kedvezménykártyáról

A legsűrűbben feltett kérdéseket és válaszokat gyűjtöttük össze

Mi az a Sportolói Kedvezménykártya?

A Sportolói Kedvezménykártya egy olyan program, mellyel a megjelölt sporthelyszíneken jelentős kedvezménnyel (legtöbb esetben 50%) sportolhatsz, valamint egyéb - sporthoz kapcsolódó - szolgáltatásokat is kedvezményesen igénybe vehetsz. Mielőtt a kedvezményeket használod, vedd elő az érvényes kártyádat, vagy mutasd meg a mobiltelefonod segítségével, hogy jogosult vagy a kedvezmények igénybevételére! A kártya tulajdonosa - minden sportaktivitás alkalmával - egy pontgyűjtő rendszerben is részt vesz, mellyel értékes nyereményekhez juthat. (A pontok állásáról a toplistában tájékozódhatsz.)

Hogyan, hol és milyen feltételekkel igényelhető a Sportolói Kedvezménykártya?

Egyszerű, gyors regisztráció és kártyaigénylés a sportolanemzet.hu oldalon. Amennyiben plasztikkártyával együtt igényeled a részvételt, úgy bruttó 4000 Ft az utalandó összeg, viszont csak 3000 Ft-ot kell fizetned, ha a mobiltelefonodon keresztül (virtuális kedvezménykártya) szeretnéd használni a szolgáltatást.

Milyen sportolási lehetőségeket kínál a kártya?

A kártya folyamatosan bővülő sportági palettával nyújt lehetőséget az aktív kikapcsolódásra. Jelenleg több mint 50 sportágat, közel 150 sportolási lehetőséget kínálunk a partner sporthelyszíneken.

Többen is használhatunk egy kártyát?

A kártya névre szóló, egyedi azonosítóval ellátott, így az át nem ruházható. Amennyiben együtt szeretnétek sportolni, igényeljetek saját kártyát és gyarapítsátok a pontokat.

Miben különbözik ez a kártya a többi sportkártyától?

A Sportolói Kedvezménykártyával jelentős kedvezményekkel vagy akár ingyen is sportolhatsz. Emellett pedig számos sporttal kapcsolatos szolgáltatást is kedvezményesen vehetsz igénybe. A közeledben található sportolási lehetőségekről az eseménynaptárban tájékozódhatsz, a kedvezményeket biztosító partnereinket pedig a Kedvezménykártya elfogadóhelyeknél találod meg. Más kedvezménykártyákkal ellentétben, nálunk nincs korlátozva az igénylők életkora, sem a havi, kedvezményes sportolások száma!

Hol és mikor használhatom fel a kedvezményeket?

A Sportolói Kedvezménykártya igénylésével egy éven keresztül veheted igénybe a partnerek által nyújtott kedvezményeket. A csatlakozott sporthelyszínek kedvezményes időszakait az Eseménynaptárban tekintheted meg. Konkrét sporthelyszín keresésében a helyszín szűrő áll segítségedre. Az egyéb szolgáltatói kedvezményekről itt tudsz tájékozódni.

Milyen nyereményeket nyerhetek a pontgyűjtéssel?

A legtöbb pontot gyűjtők között havonta sorsolunk ki sporttal kapcsolatos szolgáltatásokat, sporteszközöket, -felszereléseket.

Hogyan gyűjtsek pontot amíg nem érkezik meg a kártyám?

Mobiltelefonod segítségével, belépve a rendszerbe. Amennyiben a kártya díjának befizetése megtörtént, a telefonodról jelentkezz be a fiókodba. A Sportolói Kedvezménykártyád - QR-kódod menüpont alatt található kódot leolvasva pedig jóváírjuk sportolásért gyűjtött pontjaid.

Kiskorú vagyok. Én is igényelhetek kártyát?

Természetesen neked is lehet saját kártyád. Az igénylésnél add meg születési éved, majd a felelős nagykorú szülőd adatait (név, születési év, lakhely, e-mail cím).

Ingyenes a Sportolói Kedvezménykártya?

Nem. A Sportolói Kedvezménykártya díja 3.000 Ft digitális verzió esetén és 4.000 Ft postázott plasztikkártyával. Az árak fejenként értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Neked még nincs kedvezménykártyád?
Kattints ide és igényeld most!

Támogató partnerek

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook