A pontgyűjtés menete, nyeremények

Sportolói Kedvezménykártyádat használatával pontokat gyűjthetsz, amelyek ajándékokat érnek!

1, Pont jóváírás.

A Sportol a Nemzet sportolói kedvezménykártyán lévő QR kód – sporthelyszínen történő leolvasásának - segítségével lehetséges a sportpontok gyűjtése.

a) Minden sportoló a sportaktivitást követően, a szervezőknél lévő, erre az időszakra „élesített” okostelefon segítségével, lecsippentheti a – kártya tulajdonos által átnyújtott – kedvezménykártyája QR kódját. A leolvasást követően a rendszer mutatja

- hány pontot ért a sportaktivitás (új sportág kipróbálásakor, első alkalommal 1+5pont, egyéb esetben 1 pont, szervezett sporteseményen való részvétel esetén 2 pont)
- mennyi a személyes pontszám összesen
- történt-e aznap más sportaktivitás (a kártya havi limit nélkül, naponta 1x használható)
Az „egyéb” sportszolgáltatások igénybevétele alkalmával nem jár pontjóváírás

b, Előfordulhat olyan eset, mikor – technikai okok miatt - nem működik a sporthelyszínen a QR kód leolvasó okostelefon. Ebben az esetben név, a szervező és a kártyatulajdonos aláírásával hitelesített levélben, kártyaszám, sportág és időpont megjelölésével elfogadjuk és jóváírjuk a sportaktivitás tényét.
Figyelem! Valótlan adatközlés esetén, mint a sportoló, mint a sporthelyszín kizárásra kerülhet!

2, Kártya használat

A Sportol a Nemzet sportolói kedvezménykártyát csak a kártya tulajdonosa használhatja!

- a kedvezménykártya mint sportolásra, mint egyéb szolgáltatás kedvezményes igénybevételére már napi több alkalommal is használható. Egy azon helyszínen viszont egy napon csak egyszer használható, a második kísérlet esetén a „leolvasó okostelefon” kimutatja a napi használat tényét és nem számol pontot.
- a kártya érvényességi ideje az előlapon van feltüntetve, azt követő időszakra érvénytelenítésre kerül. Igénylés esetén, új kártya kerül kipostázásra, hűséges tagjainknak meglepetés kedvezményekkel! Egyidejűleg a két kártya nem használható.
- ha a kártyád nincs nálad, személyes QR kódodat az okos telefonod segítségével is használhatod
- a kártyát a szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük felmutatni, ellenben a szolgáltató megtagadhatja a kedvezmény igénybevételét!

3, Díjazás

A legtöbb pontot gyűjtött egyéni sportolókat sportos nyeremények várják!

- a havonta kiosztásra kerülő díjak minden esetben közvetlen a sportolással, vagy ahhoz szorosan köthető szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az induló „csonka” hónap miatt az első díjkiosztó augusztus elején várható.
- a díjazottak azok közül kerülnek ki, akik havonta minimum 10 pontot gyűjtöttek. Ez átlagban heti 2 alkalmat jelent. Ha új sportág is kipróbálásra kerül, azzal több pont is gyűjthető. Amíg a kedvezménykártyával rendelkezők száma 1000 alatt van, kategóriánként a 3-3 díjazottat tervezünk, az a fölötti létszámnál értesítjük a változásról. A sorsolást mindig nyilvánosan, valamelyik partner szolgáltatónál végezzük.

Támogató partnerek

A "Sportol a Nemzet" - Sportolói Kedvezménykártya, a Sportolanemzet.hu portált üzemeltető TST Concept Kft tulajdona. © 2017 Minden jog fenntartva!
KártyatípusokAdatvédelemi nyilatkozatFelhasználási feltételekÁltalános szerződési feltételekFacebook